Digna Jantarowa Wataha

Terug

Digna betekent waardigheid.

Ze is m'n kleine meisje en heeft me er op gewezen dat je altijd in staat moet zijn om alles te bekijken van verschillende kanten. Vertrouwen te hebben dat alles op zijn tijd komt en dat het niet altijd voor de buiten wereld te begrijpen is.
Digna is niet de stoerste, maar zeker wel een van de uniekste. Ze houd haar afstand tegenover onbekende mensen, maar is onze knuffelkont en de grote vriendin van Zefiros (onze kat).

Digna is erg gehecht aan Lesley, natuurlijk vind ze mij en de dochter ook leuk, maar hij heeft toch net dat beetje extra voor haar. En andersom blijkt dit ook zo te zijn.

Een tijdje voor het overleden van Vita was ze aan het veranderen van karakter en kreeg ze een beetje meer vertrouwen in andere mensen. Hopelijk zet dit zich voort.

In het verleden hebben we haar wel opgevoed maar geen echte training gegeven, dit proberen we nu op te pakken.

Stiekem hopen we of ze toch mogelijk een opvolging kan zijn voor Vita, maar als dit niet zo is, is dat ook goed, zolang we maar samen op een leuke manier bezig kunnen zijn.

We hebben plannen om met haar in de toekomst te fokken, mits de natuur het toelaat. Dit kun je volgen op de pagina “nesten / nest aankondiging”.

Digna is 72 cm groot.

Ogen getest op: [nog onbekend]
DM: drager
Dwerg: [nog onbekend]
HD: A
ED: 0
SD: 0
DNA: profiel opgeslagen