Aankomende nesten

Terug

Nest aankondiging!
Eind 2019 /Begin 2020
 
We hebben voor ons volgende nest het volgende gepland.
 
Zodra Digna het toe laat, zullen we met haar een nest fokken, met een mooie zachtaardige knappe vent. Met deze combinatie hebben we vooral gekeken naar de gezondheid, het karakter en voor het inteeltgehalte zo laag mogelijk te houden.

De pups zullen opgroeien in huis en alles mee krijgen wat nodig is om als stabiele honden uit te groeien. Meer informatie over de combinatie die gemaakt zal worden, zal ik schrijven als de dekking een feit is. Beide ouder dieren hebben alle gezondheidsonderzoeken gehad en gezond verklaard en beide hebben een DNA profiel.

Wanneer Digna loops zal worden en een tijdspanne om te kunnen zeggen wanneer het nest er komt kunnen we helaas nog niet vertellen, gezien ons meisje zo haar eigen ideeën heeft over wanneer ze loops wil worden. We vermoeden eind 2019, begin 2020.

Tipje van de sluier:
We hebben het niet bij onze naaste buur gezocht want om een zo goed mogelijke combinatie mogelijk te maken mag je jezelf geen grenzen opstellen. En dat hebben we dan ook niet gedaan! We hebben een echte man voor haar gevonden, een die een zacht typisch saarloos karakter heeft, eerst wat de kat uit de boom kijkt en dan pas toenadering zoekt.. Een reu die wat betreft bouw een zeer mooie aanvulling is. Zijn leergierigheid maakt dat hij al veel truckjes geleerd heeft en een carrière heeft als foto model ;)